Hírolvasó

Túladagolás Rolls-Royce-ból

Autoblog.hu -

Hogyan tehető még különlegesebbé és dinamikusabbá a világ legexkluzívabb szabadidőautója? Bízzuk rá a Spofec szakembereire, akik a brit luxusmárka modelljeinek nemesítésére specializálódtak. A Spofec az egyedüli a világon, amelyik szélesítő karosszériakészlettel, ültetéssel és motortuninggal teszi egyedivé a nemes brit gépeket.

Alonso: Sohasem voltam még ilyen jó formában

Formula.hu -

Az Alpine autóbemutatóját kihagyó Fernando Alonso szövegesen figyelmeztet: két évnyi távolléte alatt még jobb versenyző lett, a biciklis baleset semennyire nem vetette vissza, az ellenfeleit pedig jól ismeri, elvégre 2018 óta semmi sem változott az élen az F1-ben.

Kizárólag elektromos autókat gyárt 2030-tól a Volvo

Autoblog.hu -

A Volvo Cars feltett szándéka, hogy a prémium elektromos járművek gyorsan növekvő piacának vezető szereplőjévé váljon, és ezzel összefüggésben 2030-ra teljes mértékben elektromosautó-gyártóvá kíván fejlődni. A vállalat ekkorra kizárólag tisztán elektromos autókat kíván értékesíteni, globális portfoliójából pedig az összes, belső égésű motorral szerelt gépkocsit száműzi – beleértve a hibrideket is.

Új crossover modellel jelentkezett a Hyundai

Autoblog.hu -

A Hyundai bemutatta a kifejezetten európai piacai számára tervezett Bayon crossovert, a márka folyamatosan bővülő SUV-kínálatának legkisebb tagját. A Bayonnal együtt a Hyundai hét vadonatúj, illetve megújult modellt vezetett be mindössze 12 hónap alatt, és ezzel 2020 új rekordot ért el a flottabővítés szempontjából.

Oldalak

 Telamon Glass Kft

Feliratkozás Renault Mégane Klub hírolvasó csatornájára