Hírolvasó

Aston Martin: Ez már nem Mercedes!

Formula.hu -

Andy Green szerint két éve elindultak a Mercedes-koncepció irányába, de az az idei autó már teljes mértékben saját, igaz, azóta is az akkor tanultakból építkeznek. Sok van a technikában.

Az Aston mindent megtesz Vettel kényelméért

Formula.hu -

Sebastian Vettel minden igényét lesni fogja az Aston Martin F1-es istállója, ami így próbálja meg a lehető legtöbbet kihozni négyszeres világbajnok pilótájából. Mindannyian hisznek a német versenyzőben.

Vettel: Van még bennem világbajnoki cím

Formula.hu -

Jól érzi magát új csapatánál, az Aston Martinnál Sebastian Vettel, aki saját elmondása szerint nem veszített a régi fényéből, így most is képes lenne vb-címet szerezni. Ehhez a megfelelő autóra van szüksége.

Itt a második elektromos hajtású Volvo

Autoblog.hu -

A Volvo bemutatta második tisztán elektromos hajtású modelljét, a C40 Recharge szabadidőjárművet. A C40 Recharge az első típus, amelyet eleve és kizárólag tisztán elektromos járműnek terveztek. Két villanymotor hajtja, 78 kWh-s akkumulátora pedig 420 kilométeres hatótávolságot szavatol.

Bottas: Minden eddiginél többet várok

Formula.hu -

A Mercedes finnje minden korábbinál keményebb hozzáállással és némi önzőséggel készül a 2021-es F1-es szezonra, amiben a legnagyobb célja természetesen a világbajnoki cím megszerzése.

Oldalak

 Telamon Glass Kft

Feliratkozás Renault Mégane Klub hírolvasó csatornájára