Hírolvasó

Wolff: Teljesen nem vagyunk rosszak

Formula.hu -

Úgy tűnik, hogy az F1-es szezon újraindulásával a jól megszokott Wolff-nyilatkozatok is visszatérnek - nyerünk, méghozzá simán, de biztosak vagyunk benne, hogy az ellenfelek nagyon jók.

Válaszokat akar a Red Bull a DAS kapcsán

Formula.hu -

Christian Horner egyértelművé tette: kérdésekkel fordulnak az FIA-hoz a Mercedes újításával kapcsolatban. Toto Wolff szerint viszont az F1 érdeke, hogy elkerüljék a vitás helyzetet vasárnap.

Mercedes-uralom a Red Bull Ringen

Formula.hu -

Egyelőre a mezőny felett állnak Lewis Hamiltonék, a második szabadedzést is nagyon simán húzták be - a Racing Point nagyon jó, a Red Bull bizonytalan, a Ferrari pedig egyelőre egyszerűen lassú.

Alonso-pletyka: A Renault állítja, még válogatnak

Formula.hu -

Kiemelt az érdeklődés a Renault istálló iránt annak kapcsán, hogy kivel pótolják majd a távozó Daniel Ricciardót. A francia csapattal kapcsolatban olyan neveket hoztak hírbe, mint például Fernando Alonso és Sebastian Vettel, Cyril Abiteboul csapatfőnök azonban tovább titkolózik és Spielbergben csupán annyit árult el: időre van szükség a döntéshez.

Erősebb és megbízhatóbb motorral támad a Honda

Formula.hu -

A járvány okozta kötelező leállásokból némileg jobban jöhetett ki a japán gyártó a 2020-as, nagyon különleges szezon kezdetén. A Honda-vezér elismerte, márciushoz képest jócskán fejlesztettek az erőforráson.

Oldalak

 Telamon Glass Kft

Feliratkozás Renault Mégane Klub hírolvasó csatornájára