F1 Világ

Russell szerint van előnye, hogy anno nem nyert Hamilton helyetteseként

A Mercedes Forma-1-es csapatának ifjú titánja, George Russell azt mondja, ma már egyáltalán nem bánja, hogy Lewis Hamilton helyetteseként nem sikerült nyernie a 2020-as Szahíri Nagydíjon – a brit versenyző úgy érzi, a pályafutása során eddig átélt kudarcok csak erősebbé tették.

The post Russell szerint van előnye, hogy anno nem nyert Hamilton helyetteseként appeared first on F1VILÁG.HU.

Testvériség: Versengenek, de mindig ott lesznek egymásnak a Leclerc fivérek

Negyedik szezonjára készül a Ferrari Forma-1-es csapatának színeiben Charles Leclerc, a monacói versenyző ráadásul nem egyedüliként próbál a sebesség megszállottjaként érvényesülni a családban. Öccse, Arthur szintén a királykategóriába szeretne eljutni, idén pedig tovább folytatja majd a versenyzést a Forma-3-ban. Hogy mivel foglalkoznak felnőtt korukban, az már kisgyerekként eldőlt – ebben pedig édesapjuknak is komoly szerepe van.

The post Testvériség: Versengenek, de mindig ott lesznek egymásnak a Leclerc fivérek appeared first on F1VILÁG.HU.

A Forma-1-es autóbemutatók listája

A 2022-es év 22. napját írjuk, és nem sokat kell már várnunk arra, hogy megkezdődjenek a Forma-1-es autóbemutatók. A prezentációt évek óta nem várta ennyire az egyszeri F1-rajongó, az új technikai szabályoknak köszönhetően ugyanis jelentősen átalakulnak majd a versenygépek.

The post A Forma-1-es autóbemutatók listája appeared first on F1VILÁG.HU.

Ausztrál Nagydíj: A Forma-1-ben nem lesz Djokovics-ügy

Nem lesz Djokovics-féle botrány a 2022-es Forma-1-es Ausztrál Nagydíj előtt – ezt mondja a melbourne-i versenyt szervezői Australian Grand Prix Corporation vezérigazgatója, Andrew Westacott, aki szerint a száguldó cirkuszon belül pontosan tudják, hogy szükséges az átoltottság ahhoz, hogy részt vegyenek majd a versenyen.

The post Ausztrál Nagydíj: A Forma-1-ben nem lesz Djokovics-ügy appeared first on F1VILÁG.HU.

Oldalak

 Telamon Glass Kft