12. Országos klubtalálkozó, Érd, 2004. december 04.

2004.12.04

Részvevők: Andrew, Babarum, BBird, Békakirály, Bigy, BonBer, Cherry, Díler, Dodi, Droopy, Extreme, Geribor, Grabowsky, Gregory, Hódhaver, ironszabi, kami, Kopi, Luki, Magnus, Mobius, Monk, MZ/X, Nagyzéé, Natalyel, Nono, Ocxsi, orion, Pales, Pepe, PEx2, Phoere, Potyó, Puru, QSYpapa, ramon, Roller, szenzor, Tami, Tika, TomCat, Tomi, Tuzi, v__tibor, Valerie, Vizizsi, Vumenke, vv65, Wartburgos, WiZARD, y42, YCSM, zolaty. Összesen 53 klubtag, 103 felnőtt, és 34 gyermek.

Szombat reggel három találkozási pontból kiindulva, melyből az egyik nosztalgiaképpen az 1. klubtalálkozó helyszíne volt, a konvoj sikeresen megérkezett a diósdi Rádiómúzeum elé, ahol kívül-belül megtekintettük azt. Lenyűgöző volt a sok különböző régi rádiót és TV-t, műszaki szerkentyűt egy helyen látni. Megtudtuk, hogyan készültek a műsorok a digitális világ előtt.

Onnan az érdi Benta étteremhez mentünk némi rendőrségi ellenőrzés után. (Erről Roller és Tuzi klubtárs tudna beszámolót tartani.) Túlkapás nem történt. :-) A Bentában... Elhelyezkedés után, de még ebéd előtt, Wartburgos és BBird - a korábbi találkozók tapasztalatait felhasználva - nagyon rövid idő alatt elvégezte a részvevők regisztrációját.

Ebéd után a diósdi DTC mazsorett csoportja szórakoztatta a vendégeket. Nagyon ügyesek és szépek voltak. Két műsorszám között, mindenki meglepetésére, vv65-era tartott egy jól sikerült szülinapi köszöntőt.

A műsor után kisvártatva megérkezett a Mikulás, jobban mondva a Tuzikulás, aki nagy zsákjából először a mazsorettes kislányokat, majd a klub csemetéit ajándékozta meg finomságokkal. Nagy segítségére voltak ebben a tevékenységében a krampuszkák, akiket Kopi nagylányai alakítottak.

A gyerekek nagyon élvezték a színpadi nyüzsgést és szaladgálást. Némi közjáték után (Luki, Roller, Nono karaoke éneklése) következett a FILM. A kivetítőt Dodi hozta, amiért még egyszer köszönet. A klub eddigi életéről készült válogatást Tuzi készítette és a vetítés alatt, kommentárjával díszítette. (A film valós történetet dolgoz fel, ezért mindennemű hasonlóság vélt, vagy valós személyekhez NEM a véletlen műve.)

A vacsora svédasztalos jellegű volt. A sok finomsággal gazdagon megrakott asztalról mindenki megtalálhatta a neki leginkább megfelelő falatokat. Miután mindenki azt hitte, hogy nem tud többet enni, nagy-nagy meglepetésünkre hatalmas csillagszórókkal ékesített, háromemeletes torta-csodát toltak a terembe, amely a szeletelés után szinte azonnal elfogyott. Majd ezek után nem következhetett más, mint a buli KIFULLADÁSIG! A kiváló zenéket és hangulatot főleg Bigynek köszönhetjük, akinek Szenzor jelentős technikai segítséget nyújtott.

12. Országos klubtalálkozó, Érd, 2004. december 04.

 Telamon Glass Kft