FansBRANDS- eredeti F1 ruhák, ajándéktárgyak

FansBRANDS

 

 

Üdvözöllek kedves Forma1 rajongó...

Engedd meg, hogy bemutassam cégünket pár mondatban. Amikor neten vásárolok, nekem is fontos, hogy kivel állok kapcsolatban, ezért nálunk alapelv, hogy a Forma1-box.hu munkatársai arccal, képpel, névvel adják magukat vállalkozásunkhoz, hogy Te - kedves érdeklődő - mindig tudd, kivel fogsz beszélni, e-mailezni, vagy akár személyesen találkozni ha felkeresel minket. Nem lenne túl szimpatikus, ha se neve, se arca egy cégnek, igaz?

Chertes Levente vagyok, a FansBRANDS vezetője, tulajdonosa. Célom, hogy Magyarországon egy olyan elit Forma1 rajongó közösséget alkossunk Veled együtt, akik függetlenül a kedvenc csapatuktól összetartanak és jól érzik magukat azok között, akik ugyanazt a sportot kedvelik: a Forma1-et! Csapatommal hosszú évek óta járom a Forma1 európai helyszíneit, hogy a versenypályák mellett értékesítsem a hamisítatlan Forma1 érzést kölcsönző eredeti ruházati termékeket, ajándéktárgyakat. Ennek köszönhetően Magyarországon egyedülálló nagyságú árukészlettel, gyorsasággal és kapacitással állunk vásárlóink rendelkezésére.

FansBRANDS - F1 csapatpólókFansBRANDS - F1 csapatsapkákFansBRANDS - F1 csapatpulóverekFansBRANDS - F1 csapatkabátokFansBRANDS - F1 csapatcipők

Chertes Levente - Forma1 Box

Tarts velünk, legyél törzsvásárlónk és Te is hamarosan megtapasztalod, milyen "elit" Forma1 rajongónak lenni, aki a legszebbet, leggyorsabban, kiemelkedő minőségben kapja.

Kedvezmény mértéke: 

A Klubtagok 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a teljes kínálatból. Az igénybevétel feltételei, az érvényesítéshez szükséges kód bejelentkezés után látható. 

Telefonszám: 

Ügyfélszolgálat: +36 27 300 60
Tel. rendelés: +36 70 2417560

E-mail: 

sales [at] fansbrands.com