Millers Oils

A MillersOils több mint 130 éve kizárólag kenőanyagok fejlesztésével foglalkozik, elsőként állított elő kimondottan a diesel autók számára készült, valamint – a teherautók részére fejlesztett - hosszú csereperiódusú olajokat is. Széleskörű Classic termékcsaládja jól ismert az idősebb autókat gyűjtő, vagy éppen restauráló szakemberek előtt.

Az „átlagautósok” által támasztott követelmények kiszolgálása mellett - melyre külön, TRIDENT névre hallgató termékcsaláddal rendelkezünk - határozottan fordulunk a youngtimerek, oldtimerek és az autósport világa felé. Eddigi tapasztalataink szerint e két szegmensben sok olyan igényre is nyújtunk megoldást, melyre egyéb gyártók nem feltétlenül fejlesztenek alternatívát mind az olajok, de idős autók esetében kiemelten az adalékok területén.

A motorsportban a NANODRIVE technológia révén is elismert, mely újításért több technikai díjat is magáénak mondhat. A MillersOils nanotechnológiás hajtóműolaja a World Motorsports Symposium 2009-es rendezvényén elnyerte a leginnovatívabb új termék díját, maga mögé utasítva ezzel a McLaren új adatgyűjtő rendszerét és a Williams KERS technológiáját. A MillersOils motorolaja 2012-ben ugyanezen díjkategóriában második helyet kapott.

Weboldalunkon hosszabban is írunk a technikáról:

http://www.topmotorolaj.hu/nanodrive/

Jelenleg bővülő csapattal rendelkezünk az autósport területén. Immár második éve az élmezőnyben versenyezLengyel Ádám autója a Suzuki Kupában kizárólag MillersOils kenőanyagokkal, Bacsa Tamás és Hanyik Gergely pedig mindent megnyert a népszerű Lada vonalon SpeedyGonzales nevű gombszeműjével. 2019-ben Krajnyák Petra is MillersOilstermékekkel fut Neki a Rally szezonnak a kis KIA Picantoval.

A MillersOils kiemelkedő előnye, hogy a cég generációkon keresztül minden energiáját a kenőanyagok tökéletesítésére fordította, azonos gyártási helyszínen, minden esetben a legjobb minőségű alapolaj használata mellett. Nincsenek kihelyezett gyártósorok a Világ minden táján, változó nyersanyag használata mellett vagy akár bizonytalan eredet. Emellett egyes szegmensekben a koncentrált fejlesztői munka eredményeként egyedülálló választék jellemzi.

 Az alábbi interjúban részletesebben is bemutatjuk a márka eredeti és a hazai forgalmazásának történetét.

https://race1.net/2018/12/27/millers-oils-speedy-gonzales-is-ezzel-kenegeti-magat/

A Renault Megane motorokra térve, melyeket „ős” Megane Klubtagként saját tapasztalatból is jól ismerek, javaslom a MIllersOils autókeresőjét, mely www.topmotorolaj.hu oldalunkról is elérhető.

Itt jellemzően több alternatíva is rendelkezésre áll, kicsit a tulajdonosra bízva a választást a felhasználási körülmények figyelembevételével. Természetesen a Renault specifikációt követő Professional Trident 5w40-es olaj magától értetődő választás az 1,4-1,6-2,0 16V benzines, vagy a szürő nélküli dci motorokhoz, de itt is adott az alternatíva egy-egy Nanodrive technológiával felvértezett termék kipróbálására is. Emellett a részecskeszürővel ellátott dci motorokhoz egyedileg fejlesztett XF Longlife C4 5w30olajjal rendelkezünk.Itt a „C4” épp azt az ACEA szabványt jelöli, melyet jóformán a Renault „unszolására” vezettek be.

Bármilyen kérdéssel keressetek az alábbi elérhetőségek bármelyikén, vagy MillersOils Hungary – Topmotorolaj.hu facebook oldalunkon.

 

Kedvezmény mértéke: 

Fix. kedvezményes árakkal dolgozunk a klubtagoknak, a kedvezmény mértéke 8-10%. Ez most a honlapon nem élesíthető, de javaslom a személyes megkeresést, akár az olajválasztás okán is, s mindenképpen a kedvezményes vásárlás céljából.

 

Cím: 

Budapest, Soroksári út 164.

Telefonszám: 

06-70-313-8205

E-mail: 

lukacs.robert [at] topmotorolaj.hu

 Telamon Glass Kft