WEBASTO Hungária Kft. - napfénytetők, állóhelyi fűtések, haszonjármű-klímaberendezések

WEBASTO Hungária Kft.
napfénytetők, állóhelyi fűtések, haszonjármű-klímaberendezések

A Webasto, mint a nagyobb utazási élményt és komfortot nyújtó termékek előállítója a legnagyobb tolótető- és állófűtés gyártók egyike a világon. A vállalat székhelye a München melletti Stockdorfban van. A három németországi gyártómű mellett további gyárak találhatók különböző európai és Európán kívüli országokban, mint például Angliában, Hollandiában, Olaszországban, Törökországban, illetve Japánban, Koreában és az Amerikai Egyesült Államokban.

A Webasto nemcsak a járműgyártókat látja el tető- és fűtésrendszerekkel, hanem gondoskodik az utólagosan beépíthető termékek iránt érdeklődő végfelhasználókról is. Személygépkocsi tetőrenszereket az acéltól kezdve az üvegen - napelemmel vagy anélkül - át a komplett tetőmodulokig kínál. A Pininfarinával közösen alapított Open Air Systems pedig a kabriótető-piacról gondoskodik.

Az állófűtések palettája átfogja a személygépkocsi, a haszonjármű és az autóbuszpiacot, klímaberendezést pedig haszonjárművekhez és autóbuszokhoz kínál, kiteljesítve ezzel termékporgramját. 1992-ben a Webasto-konszern a volt szocialista országok közül először Magyarországon alapított leányvállalatot. Cégünk azóta foglalkozik a Webasto járműfűtések, haszonjármű klímaberendezések, s napfénytetők magyarországi forgalmazásával. Webasto-Hungária Kft az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül. Magyarországi forgalmunk ezalatt az idő alatt -az első évihez képest- megtízszerezodött, s létszámunk is a kezdeti négyszeresére növekedett.

Kedvezmény mértéke: 

A Klub tagjai 10% kedvezményt kapnak Klubkártyájuk felmutatása esetén a cég valamennyi termékéből és szolgáltatásából.

Cím: 

1135 Budapest, Szt. László út 73.

Telefonszám: 

+36 1 3502338

E-mail: 

info [at] webasto.hu